Raspunsul FRF

29 Mai 2014, la ora 15:03 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 105 vizualizări

Raspunsul FRF

In urma adresei depuse de catre membrii afiliati  , AJF Ilfov a inaintat aceste documente pentru a cere un punct de vedere din partea departamentului juridic al FRF care ne-a transmis , prin adresa cu numarul de inregistrare 1466 din 19.05.2014 , urmatorul raspuns :

1. Mandatul Presedintelui AJF Ilfov incepe conform art 36 alin. 1 din Statutul AJF Ilfov  la sfarsitul Adunarii General electorale . In concluzie , mandatul presedintelui AJF Ilfov a injceput in luna ianuarie 2012 . Durata mandatului va fi de 4 ani , astfel cum rezulta din acelasi art. 36 din statutul AJF Ilfov in vigoare . Precizam ca nu am regasit in Statutul AJF Ilfov vreo dispozitie cu privire la durata unui mandat inferior duratei de 4 ani stabilita prin normele statutare mai sus mentionate.

2.Propunerile de modificare , completare sau abrogare a dispozitiilor statutului trebuie sa indeplineasca dispozitiile Statutului cadru al asociatiilor judeteneemis de FRF . Mai mult decat atat , in prezent administratia FRF elaboreaza o noua varianta a statutului FRF si pe cale de consecinta , nu recomandam modificarea Statutului AJF Ilfov pana la modificarea Statutului Federatiei Romane de Fotbal .

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP