HOTARARE COMISIA DE DISCIPLINA - 24.05.2023

25 Mai 2023, la ora 13:35 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 449 vizualizări

HOTARARE COMISIA DE DISCIPLINA - 24.05.2023

 

Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov

Reclamant: Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov

Parat: ACS CORBEANCA

 

 

Hotararea din 24.05.2023

 

Pe rol solutionarea cauzei privind pe reclamantul Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov si paratul ACS Corbeanca, avand ca obiect procedura disciplinara.

            La dosar au fost depuse sesizarea Comisiei de Competitii din cadrul AJF Ilfov din data de 23.05.2023 si cererea de retragere din campionat formulata de clubul ACS Corbeanca, avand nr. 369/17.05.2023.

Apreciindu-le concludente, pertinente si utile solutionarii cauzei, Comisia va incuviinta proba cu inscrisuri pentru ambele parti.

            Nemaifiind cereri noi de formulat sau exceptii de invocat si socotindu-se lamurita, Comisia a inchis dezbaterile si a retinut cauza in pronuntare.

 

Comisia, deliberand asupra prezentei cauze, constata urmatoarele:

            Comisia de Competitii din cadrul AJF Ilfov a sesizat Comisia de Disciplina pentru luarea masurilor regulamentare impotriva echipei ACS Corbeanca pentru retragerea in campionat a echipei inscrise la Liga a V-a.

            Analizand probatoriul administrat in cauza, Comisia retine urmatoarele:

            Potrivit art.  79 alin. 8 din RD „.Retragerea unei echipe de seniori din campionat, după începerea acestuia, se constată de către Comisia de disciplină ca urmare a înştiinţării transmisă de clubul în cauză, semnată de unul dintre împuterniciţii săi.”.

            Observand ca echipa ACS Corbeanca, Liga a V-a, s-a retras din campionat, Comisia retine incidenta in cauza a disp. art. 79 alin. 8 din RD si o va sanctiona cu excluderea din competitie. De asemenea, in baza hotararii CEX a AJF Ilfov din 08.08.2022, va sanctiona clubul ACS Corbeanca cu o penalitate sportiva de 2000 lei.

 

Pentru toate aceste motive, Comisia hotaraste:

 

            In temeiul art. 79 alin. 8 din RD, ia act de cererea de retragere din campionat formulata de echipa ACS Corbeanca, Liga a V-a si o sanctioneaza cu excluderea din competitie.

            In temeiul Deciziei CEX provizoriu al AJF Ilfov din data de 08.08.2022, aplica clubului ACS Corbeanca o penalitate sportiva de 2000 lei.

            In baza art. 19 alin. 1 lit b) din ROAF, rezultatele jocurilor disputate se menţin, iar jocurile rămase a se desfăşura conform programului oficial, se omologhează cu rezultatul de 3 - 0 în favoarea fiecărei echipe adverse.

Cu recurs in 2 (doua) zile de la comunicare.

Sub sanctiunea decaderii, persoana sanctionata poate solicita motivarea hotararii in termen de 3(trei) zile de la comunicare.

 

Presedinte, Ene Cristian George

 

Vicepresedinte, Vladascau Radu

 

Secretar, Blagoe Dan

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP