PUNCT DE VEDERE ARTICOL ILFOV SPORT

11 Februarie 2023, la ora 14:08 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 236 vizualizări

PUNCT DE VEDERE ARTICOL ILFOV SPORT

 In atentia publicatiei Ilfov Sport,

 

In urma articolului aparut in editia online a publicatiei dumneavoastra in data 06.02.2023, avand titlul Comisia de Cenzori a AJF nu mai are nici președinte, nici mandat de funcționare, dar merge înainte!” va solicitam publicarea urmatorului drept la replica :

 

In cadrul articolului “Comisia de Cenzori a AJF Ilfov nu mai are nici președinte, nici mandat de funcționare, dar merge înainte!” sunt aduse in atentia publicului o sumendenie de afirmatii ale numitului Sange Nicolae, afirmatii neadevarate, tendentioase si fara a fi sustinute cu vreo dovada, menite sa  discrediteze  Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov, membrii Comisiei de Cenzori, hotararile si rapoartele Comisiei in sine.

Pentru o corecta informare a opiniei publice cat si a membrilor afiliati ai asociatiei, va prezentam in cele ce urmeaza situatia reala, argumentata cu dovezi.

 

1. “Comisia de Cenzori a AJF, aleasă la ultima Adunare Generală, a funcționat foarte puțin timp după normele standard, impuse de Statutul Asociației “….  nimic mai fals, membrii comisiei de cenzori,  au fost alesi in cadrul Adunarii Generale din data de 22.08.2017, asadar doamna Carmen Constantinescu a fost presedintele Comisiei de Cenzori mai mult de 4 ani si nu pentru o perioada scurta de timp, cum fals afirma numitul Sange Nicolae, deasemeni doamna Constantinescu nu a demisionat NICIODATA din functia de presedinte al Comisie de Cenzori, aceasta a refuzat sa-si mai indeplineasca obligatiile ce ii reveneau, fara nici un motiv, refuzand pur si simplu sa mai comunice cu AJF Ilfov, iar pe cale de consecinta s-a renuntat la serviciile dansei !

 

2. Comisia de Cenzori functioneaza statutar, avand in componenta un expert contabil autorizat in persoana domnului Radulescu Vasile, numit in functie provizoriu, prin decizia CEX din 16.05.2022, urmand sa fie validat in proxima Adunare Generala. numire ce s-a facut sub presiunea depunerii bilantului financiar contabil aferent exercitiului financiar al anului 2021, presiunea generand atat refuzul doamnei Carmen Constantinescu de a-si mai respecta atributiile, cat si datorita sanctiunilor financiare carora AJF s-ar fi expus prin nedepunerea la timp a bilantului.

3. “ În plus, cei doi membri rămași s-au gândit să facă un control la Comisia de Competiție, în primăvara trecută, după un plan numai de ei știut și fără să fi fost mandatați de cineva, să facă această acțiune. “…  Numitul Sange Nicolae, ori nu cunoaste prevederile statutului AJF Ilfov, ceea ce ar fi de o gravitate extrema pentru un fost presedinte de AJF, cu o experienta vasta asa cum se autoproclama dansul, ori acesta dezinformeaza grav, intrucat conform statutului AJF Ilfov cat si Statutului Federatiei Romane de Fotbal, comisiile AJF sunt autonome, mai mult  Comisia de Cenzori ESTE MANDATATA si imputernicita de  Adunarea Generale sa exercite controlul financiar intern si al patrimoniului AJF si pe cale de consecinta, are toate prerogativele sa controleze atat patrimoniul aflat in administrarea Comisiei de Competitii, cat si latura financiara a activitatii aceleiasi comisii si nu trebuie investita de nimeni in exercitarea atributiilor sale, conform statutului .

 

 

4. “O mutare de sediu neautorizată de către Comitetul Executiv, fie el și provizoriu, de care n-au știut decât persoanele implicate (probabil că secretarul Daniel Blagoe se afla printre acestea)“….. domnul jurnalist Pana Ionel cu incalcarea codului deontologic al jurnalistului, prezinta opiniile sale drept fapte, aceste afirmatii neavand acoperire in realitate.  

Decizia de mutare a sediului AJF Ilfov a fost aprobata de Comitetul Executiv Provizoriu in sedinta din 24.03.2022 la punctul 3, este publica pe siteul institutiei si a fost luata sub presiunea evenimentelor, decizia avand la baza notificarea primita de catre AJF din partea admninistratorului cladirii in care isi  avea sediu, cu privire la faptul ca imobilul a fost pus in vanzare, 4 etaje din 5 erau deja vandute la momentul respectiv si ca in perioada imediat urmatoare va fi nevoie ca AJF  sa evacueze spatiul, intrucat si etajul la care isi avea sediul va fi vandut !

 

5. Ar fi multe de spus, despre activitatea Comisiei de Cenzori, chiar ilegală, aș îndrăzni să spun, din moment ce nu mai este statutar constituită“… din nou domnul jurnalist Pana Ionel  prezinta opiniile sale tendentioase  drept fapte, fara a avea pic de legatura cu adevarul, realitatea este ca mandatul membrilor Comisiei de Cenzori este valid asa cum a fost constatat de Judecatoria Buftea prin hotararea nr. 6359/2022/ 19.04.2022  si conform dispozitivului hotararii, va continua sa fie valid pana la proxima Adunare Generala !

 

In incheiere dorim sa tragem un semnal de alarma asupra modului in care publicatia dumneavoastra alege in ultima perioada sa informeze publicul cu privire la activitatea si actiunile AJF Ilfov si ale comisiilor acesteia, fara a cere asa cum este deontologic si punctul nostru de vedere, a carui disponibilitate de acordare o comunicam public pe aceasta cale !  

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP