Reglementari privind Campionatul de juniori B

05 August 2014, la ora 14:50 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 131 vizualizări

Reglementari privind Campionatul de juniori B

Stimati colegi

Va trimit Structura competitiilor pentru juniori editia 2014/2015. Fata de editia trecuta la campionatul juniorilor A si B a fost eliminat play-offul si play-outul deoarece s-a demonstrate ca jocurile au fost lipsite interes, echipele facand doar act de prezenta, s-a reintrodus Trofeul Ola si Trofeul Ene competitii cu finalitate nationala care anul trecut nu s-au mai organizat la nivel national, iar ca noutate am introdus Campionatul juniorilor B de nivel judetean- jucatori nascuti dupa 01.01.1998 si mai tineri.La aceasta competitie au drept de joc jucatorii  juniori legitimati la cluburi din judetul dvs. avand viza anuala a AJF/FRF.Am introdus aceasta competitie deoarece jucatorii junior apartinand cluburilor de Liga a III –a sau ale cluburilor particulare si altele care nu au posibilitati materiale sa participe la campionatul juniorilor A si B organizat de FRF, dupa varsta de 15 ani nu mai aveau nicio competitie oficiala.Competitia are finalitate nationala dar cluburile castigatoare ale campionatului judetean care nu au posibilitati financiare nu sunt obligate sa participe la etapa de zona.

In ceeace priveste campionatul juniorilor D (9x9) Comisia tehnica a solicitat ca repunerea mingii in joc sa se faca numai cu mana iar lovitura de la colt sa se execute pe jos, regula offside-ului sa fie similara cu cea de la juniorii E. Cel tarziu saptamana viitoare va voi trimite regulamentele tuturor celorlalte competitii de junior.

Va rog ca atat dvs cat si colegii nostril de la Comisia de Juniori si Comisia Tehnica a judetului sa-mi trimiteti  observatii si eventuale propuneri pe care sa le aplicam daca nu in campionatul acesta sigur in campionatul viitor. Va rog totodata  sa-mi trimiteti componenta  Comisiei de Juniori   si a Comisiei Tehnice cu numerele de telefon ale presedintilor.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP